SOUNDHEALING- HELANDE LJUD

SESSIONS BÅDE I GRUPPER OCH INDIVIDUELLT

 "Melodi är hjärtats medicin

Rytm är kroppens medicin

Tystnad är sinnets medicin

Harmoni är själens medicin"

Har du blivit guidad in i meditativt tillstånd någongång med hjälp av levande musik från instrument så som tex trummor, flöjt, klangskålar och sång?

Om Ja.. då vet du att det är magiskt, förtrollande och väldigt vilsamt och läkande.

Människan har sedan urminnes tider använt sig av ljud och toner för att finna inre harmoni. Spelat och dansat tillsammans till trummor vid olika ceremonier. Använt klangskålar och dess himmelska ljud för att främja healing och meditation. För att nämna några exempel.

Soundhealing/ Ljudbad, är intuitivt skapande av musik, ljud, toner och rytmer från urinstrument, såväl som från den kraftfulla mänskliga rösten. De ljud som skapas blir som en väv av övertoner och vibrationer som påverkar oss människor djupt in på cellnivå, och klingar an med vårt eget energifält. Den resonans som uppstår av vibrationer som möter varandra hjälper till att balansera och återställa vårt energifält så att kroppen kan läka sig själv.

Mina Soundhealingklasser kan se väldigt olika ut. Allt ifrån guidad Djupavslappning där instrumenten och min röst får vagga dig till ro under en längre stund. Till klasser som är mer aktiva och du bjuds in till att själv ljuda och tona, och hitta din egen unika röst. Dansa frigörande dans till rytmerna av mina trummor, och på olika sätt vända fokus in mot dig själv för att utforska din egen djupa inneboende kraft och harmoni. Jag tar också emot klienter för individuella sessions, där jag guidar ner i djup avslappning med hjälp av min röst och mina instrument.

Inför varje klass jag arrangerar lägger jag ut info om innehåll på instagram och under Bokningsmenyn här på hemsidan. Håll utkik!

Kommande klasser: Just nu inget planerat på hemmaplan.

Vi kommer dela våra Soundhealingklasser på Festivaler i Sommar. Bla Space of Love (Öland 31/5- 9/6) och Mundekulla (7-11/8)

 Läs mer och boka plats här >Boka Tid 

Några röster om Soundhealing:

"Efter soundhealingen kände jag mig mer grundad och balanserad än på länge. Även om jag är van att meditera gav detta mig en helt ny fantastisk upplevelse! Det är en häftig känsla att få slappna av och bara ta emot med hjälp av musiken, rytmerna och Fridas trygga vägledning. Jag kan varmt rekommendera alla att testa soundhealing!

//Hanna

"Fridas soundhealingklasser tillsammans med hennes syster är magiska. Jag hade inte förväntat mig att man kunde komma i sån härlig djupavslappning med hjälp av ljud. För mig som har svårt med vanlig yoga när tankarna hela tiden tar över så var detta perfekt för mig då hjärnan hela tiden fokuserade på alla ljud och intryck och jag kunde rensa hjärnan ordentligt på både stress och tankar. En härlig stund som alla borde få uppleva någon gång, och deras röster är även de magiska. Känns proffsigt och jag är innerligt tacksam"

//Lina