Om Frida

Foto: Eva Sjöberg, storalilla

Hej! Vad fint att du är här.

Det är med värme och stolthet jag presenterar mig och min verksamhet för dig.

Vägen hit har varit krokig och inte alltid självklar. Det har vart ett famlande och sökande och kriser på vägen. Jag har behövt vara modig, nyfiken och driven. Och våga känna tillit till processer och till mina egna förmågor.

Som ung utbildade jag mig inom hälsa och friskvård till Spa-terapeut/massör. Visste tidigt att jag ville ta hand om andra, ge det lilla extra. Skapa sköna och avslappnande stunder till människor för att hjälpa dem att stressa ner, landa. 

Detta fick ett tillfälligt avslut när jag själv behövde tas om hand och läka efter flera stora kriser i livet. En kropp som alltid värkte och skrek efter omsorg. Och ett mentalt mående som var kört i botten med trötthet, frustration och sorg.

Jag och Yogan hittade lyckligtvis varann. Och sakta började jag, genom regelbunden fysisk och mental träning, att stärka upp både kropp, själ och sinne. Denna livsförändring gav mig kraften och modet att starta upp min egen verksamhet för att bla kunna ge vidare av Yogans gåvor och verktyg till andra.

Under åren, sedan jag startade upp 2014, har jag alltid fortsatt vara nyfiken på mig själv, mitt mående och min egen utveckling. Vilket jag anser vara superviktigt för att kunna se och hjälpa andra. Fullärd och klar blir man aldrig. Så länge jag lever finns det saker att lära, titta på, utforska och växa i.

Min största passion i livet är Musik. Musiken är mitt syre och sanna uttryck. Och har alltid funnits som en röd tråd genom hela livet. Som litet barn visste jag att jag hade gåvan att beröra andra genom sång och toner. Sedan glömde jag under många år, eller tappade tron på mig själv som vilsen tonåring och ung vuxen.

Nu vet jag återigen att det är mitt livsverk att vara i skapandet av musik. Att det är min självklara plats, och att jag kan dela den passionen i samskapande med andra. Och även hjälpa människor till djup avslappning, transformation, läkande och växande.

Att driva Fridfullt är en jäkla ynnest. Och jag är så tacksam för alla som korsat min väg under åren. Ni som trampat upp vägen lite före mig, ni som inspirerat, delat er visdom och klokskap, ni som utmanat mig och testat mina gränser, ni som trott på mig och peppat och stöttat.

Jag är oerhört glad och tacksam att kunna arbeta med något jag själv brinner för, och blir varm i hjärtat vid tanken på alla människor och kunder som väljer att lägga sin hälsa och sitt förtroende i mina händer.

Utan er skulle jag aldrig vara där jag är idag.

Med värme

Frida