Behandlingar

När du varit på en behandling hos mig är min främsta önskan att du ska känna ett lugn i sinnet efteråt, en mjuk och behaglig känsla i kroppen, och att du har fått vila och återhämta dig en stund.

Massage ska inte behöva göra ont. Jag tror mer på att utföra massage med syfte att få dig att helt och hållet kunna slappna av, och släppa tankar och funderingar. För när det händer så stödjer det kroppens förmåga till självläkning och ger den återhämtning som kroppen så väl behöver.

Jag inspireras mycket av Ayurveda. Ett  mångtusenårigt läkekonstsystem från Indien som, mycket kort beskrivet, består av ett system av principer och begrepp som alla har till syfte att skapa balans som en förutsättning för hälsa. Detta system tar alltid hänsyn till både kropp och själ- som en helhet.

I behandlingsmenyn under fliken "Boka tid" kan du läsa mer om varje enskild behandling som jag erbjuder. Och jag hoppas att du hittar något som passar dig. Har du frågor och funderingar, eller kanske speciella önskemål, tveka inte att höra av dig till mig.

Behandlingarna utförs i tystnad då syftet är att skapa lugn och ro, och stilla den mentala aktiviteten. Du vilar, liggandes på massagebänken en stund efteråt. Denna vila är viktig då mycket av återhämtningen sker just då.

"The body is your temple.  Keep it pure and clean for the soul to reside in."  ~B.K.S. Iyengar