Bra att veta 

Inför behandling

Kom i god tid så hinner du sitta ner en stund och känna in lugnet.

När du kommer första gången får du svara på några frågor om din hälsa, och vad du önskar få hjälp med. Detta för att jag ska kunna ge dig en så bra behandling som möjligt.

Efter behandling, drick mycket vatten och ta det gärna lugnt resten av dagen.

Vi reagerar alla olika på behandling. En del känner sig trötta, andra får kanske mer energi. Att man kan bli lite frusen, och öm i muskler är inte heller ovanligt. För att få bäst effekt av din behandling är det bra att avsätta tid för vila efteråt och låta kroppen ta hand om processer som startat.

För dig som kommer på Yoga

Yogastudion öppnar ca 15 min innan klass. Ta med egen yogamatta. Finns även yogamattor till försäljning. Värdesaker och väskor lämnas utanför yogasalen när vi yogar. Ytterdörren kommer alltid vara låst under tiden klasser pågår.

För respekt gentemot varandra så hålls det tyst och lugnt inne i yogasalen före klassen startar. För den som vill prata går det jättebra att sitta ute i soffgruppen, där det också finns te uppdukat.

 

Vänligen avboka din klass/behandling minst 24h innan avsatt tid. Detta för att jag ska ha en chans att boka in en annan klient.

Ej avbokad tid debiteras med hela beloppet.

Foto: Eva Sjöberg